Ruben Vanhevel

Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
Afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen

Ruben Vanhevel

Ik ben Ruben Vanhevel, 24 jaar en in juni 2022 afgestudeerd als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Ik ben voornamelijk bezig met lopen, voetbal en wielrennen. Zowel het kijken als het uitoefenen van de sport is een van mijn grootste bezigheden. Zelf ben ik fan van sportweetjes, dus daar kan je mij altijd over aanspreken.

Ik heb sportschool gevolgd in Torhout, waardoor mijn interesse in de mens en het bewegen sterk werd aangewakkerd. Hierdoor heb ik dan ook de keuze gemaakt om kinesitherapie te gaan studeren.
Mijn grootste uitgangspunt is evenwicht en dat kan je ook doortrekken in het beroep als kinesist. Ik vind het belangrijk bij een blessure dat er op tijd (relatieve) rust wordt ingebouwd in combinatie met zo’n optimaal mogelijke beweging op dat moment.

Wat ik aan het beroep zo interessant vind, is dat er zeer veel variatie in zit. Het staat nooit stil en er is altijd wetenschappelijke evolutie. Daarom is het ook belangrijk dat je als therapeut op tijd en stond een bijscholing volgt. De basismodule dry needling en enkele eendaagse cursussen staan momenteel op de planning. In het najaar zou ik ook graag starten aan de opleiding manuele therapie.
Tot snel in de praktijk!

Ontmoet ons team!

Maak kennis met ons volledige team en leer alles over hun expertise en ervaring!

Whoopy Franssen

Yoran Deleu

Kaatje Masschaele

Ruben Vanhevel

Whoopy Franssen

Ruben Vanhevel

Yoran Deleu

Kaatje Masschaele

Maak een afspraak

Maak je afspraak telefonisch op

0499 33 03 42

1 + 2 =