Eveline Jolie

Master in de revalidatiewetenschappen
en kinesitherapie

Afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen

Postgraduaatsopleiding manuele therapie
Opleiding Dry Needling

Eveline Jolie

Ik ben Eveline Jolie, gepassioneerd door lekker (en gezond) eten, graag aan het sporten en zot van toffe uitstapjes, citytrips en reizen met familie en/of vrienden.

Naast mijn gevarieerde voorgeschiedenis aan sportbeoefening (zwemmen, turnen, judo, lopen, fitness, …), waardoor ik af en toe eens bij een kinesitherapeut belandde, wekte ook het menselijk lichaam en hoe het beweegt mijn interesse bij mijn studiekeuze.

In juni 2020 behaalde ik, met grote onderscheiding, het masterdiploma in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen aan de Universiteit Gent. Na een toffe en leerrijke stage in december 2019, mocht ik deze zomer de vakantieperiodes invullen en ben ik sinds 1 oktober 2020 officieel tewerkgesteld in deze praktijk als zelfstandig geconventioneerd therapeute.

Om u de best mogelijke behandeling te geven, volg ik, op regelmatige basis, bijscholingen. Zo ben ik eind september gestart aan de postgraduaatsopleiding manuele therapie (UGent).

Ontmoet ons team!

Maak kennis met ons volledige team en leer alles over hun expertise en ervaring!

Whoopy Franssen

Yoran Deleu

Eveline Jolie

Ruben Vanhevel

Whoopy Franssen

Tom Verschueren

Yoran Deleu

Eveline Jolie

Maak een afspraak

Maak je afspraak telefonisch op

0499 33 03 42

13 + 11 =